9 Mart 2012 Cuma

2012 Arçelik Elektrikli Süpürge Modelleri

Elektrik süpürgesi modelleri: ARÇELİK süpürgelerin özellikleriyle bilinen ve gösterilerinde bir kırıntı dahi bırakmayan dilerseniz halılarınızı parlatan sesli ve sessiz süpürge modelleri ARÇELİK'de. Özellikleri ise motor gücü W 1800 Emiş Gücü W 275 Toz Kapasitesi (lt) 3.5. Filtrasyon kademesi 6 adet. Gürültü ses seviyesi ise DBA 77. Arçelik süpürge modellerinin agırlıgı ise 5,5 kg dır. Özelliklerinde 360 derece dönebilen arçelik süpürgeler hortum taşıma özelligine sahiptirler. Arçelik süpürgelerde 24ay garanti süresi olarak vermektedirler.Evlerimizin ihtiyacı olan süpürge modellerinde gerçekten kullanılmaya deger. Düşünsenize bebeginizi daha yeni uyutmusunuz ve iş yapamıyorsunuz. Plastik arçelik hortum modellerinde süpürge modellerinde zararsız görevlerini yapmakta. Gerçeklerin yanı sıra elektrikli süpürge modellerinde şarjlı el süpürge modelleride mevcuttur. Arçelikte kapsama alanına girmeyen 7/24 çalışan yeni modelleri piyasaya süren ARÇELİK SÜPÜRGE MODELLERİ ıslak kuru nemli olarak çalıştırılabilir. Arçelik mini süpürge modellerinde ise hafifligiyle yavaş çalışır diye düşünenlerimiz içinse süpürge modellerinde işini en iyi bilen pratik süpürge makinesi modelleri. Modellerinde halı fırçası uzatma boy kablosu arçelik süpürgesi aksesuarlarıda vardır. Evlerinizi pırıl pırıl yapan Süpürge makine Modelleri. 2012 Arçelik Süpürge Modelleri. Arçelik Süpürge Makine Modelleri. Elektrikli SÜpürgeler. Gerekse ev süpürge modelleri el süpürge modelleri sesli ve sessiz sistem de çalışabilen ARÇELİK SÜPÜRGE MODELLERİ.

Modellerinde mükemmel ortamı yaratmak için işte bu elektrikli süpürgelerinde sizlere verilen modeller arasında evlerinizde bir toz nem bırakmayan halı fırçasıyla örnekleriyle ve o eşsiz evlerimize temiz hava saglayabilen ARÇELİK SÜPÜRGE MODELLERİ.

Modelleriyle sessiz sistem yöntemiyle çalışan o Arçelik süpürge modelleri internet sisteminde de karşılaştırmaya bakılırsa en çok satış yapan Arçelik markası süpürge modelleri.

Modelleriyle içini temiz tutması hortum sayesinde hızlı bir şekilde içine çekmesi ve doluş şekline geçtiginde size haber vermesi gerçekten kullanırlıgı gözler önüne serilmiş durumda.

Özellikleriyle elektrikli süpürge modellerinde şarjlı el süpürge modelleride mevcuttur.

Modellerinde ıslak kuru nemli olarak işini saglama alan elektrikli süpürgeler.

Modellerinde S 6840 elektrikli süpürgeler emici gücüne sahiptirler.

Süpürge modellerinde ilginizi çeken herşey Arçelik'te.

Modellerinde süpürgelerinizi park etme konusuna geldiginizde diler yatay dilerseniz dikey park edebilirsiniz.

Elektrikli süpürgeler.

0 yorum:

Yorum Gönder