23 Temmuz 2012 Pazartesi

Akay Gelinlik Modelleri

BAYAN GELİNLİK MODASI: Yaz dügünlerinde Akaydan Gelinlik modası en macerasıyla devam ediyor. Rüyalarınızı süsleyen bayan gelinlik modelleri moda da bir numara. Kaliteli AKAY GELİNLİK modasının rüzgarını coşturuyor. Kendine aşık eden Bayan Gelinlik Modelleri. Dünyanın kutsal gelinlik modelleri neşe dolu tasarımlarıyla karşınızda. Hangi yaşla evlenmeye adım atarsanız atın. Hayallerinizi süsleyen mutlu bir yuvanızda en güzel anları yaşıyacaksınız. Her genç kızın rüyası gelinlik giyebilmek. Gelinlik modellerinde seçim yapmak oldukca zordur. Gelinlik modelinde birden çok çeşit bulunmaktadir. Yazla birlikte gelen dügünde Akay Gelinlik bu 2012 sezonun en fovori modellerinden biri olmuştur. Evlenmeye hazırlanan çiftlerimiz 2012 yılında heyecanlı bir yola çıkmış,kalbinin sesini dinlemeye devam ediyorlar. Bu dönemin en yaza uygun gelinlik modellerini seçtik. Siz bayanlarımız oldukca bu sezon sanslısınız. Tesettür Gelinlik Modelleri her sezon oldugu gibi bu dönemde yepyeni modellerini koleksiyonlarında buluşturdu. Birbirinden farklı uyumlu ve taşlı gelinlik modelleri magazalarda çoktan yerini aldı. Gelinlik modellerinde kabarık straplez gelinlik sevenlerimiz içinse çok güzel gelinliklerini karşınıza gösterdi. Farklı kesimlerden oluşan çok çaba emegi harcanan bu gelinlik modellerinde sizlerin zevkine göre hazırlanmış modelleri bulunuyor. Tarzını ortaya koyan ve yenilikleri yaşatan mutlu günün habercisi Akay Gelinlik Modelleri oluyor. Güzelliginize güzellik katan yeni tarz stilinize uygun gelinlik modelleri her sezon oldugu gibi bu yılda en yeni koleksiyonlarıyla devam ediyor. 2012 Akay Gelinlik Modelleri. Straplez Gelinlik Modelleri. Tesettür Gelinlik Modelleri. Bayan Gelinlik Modelleri.

Diger sezonlarda oldugu gibi bu sezondada yeni modelleri içermekte. Gelinlik modellerinde zorlanabilirsiniz. Seçme konusunda ya arkadaşlarınız olmalı yada aileniz. Açık bayanlarımıza genelde Straplez Gelinlik modellerini tercih ediyoruz.

Çünkü bu yılda öne çıkan gelinlik modelleri Straplez tasarımı oluyor. Vitrinlerde en çok satışa sunulan Straplez ve sırtı açık modelleri yaz sezonun modası olmakta. Ayrıca pırıl pırıl aksesuarlarla gelinliginizi kombine edebilirsiniz. Bu mutlu gününüzde bu hoş ve güzel stiliniz için yeterli olucaktır.
































0 yorum:

Yorum Gönder