26 Haziran 2012 Salı

Tchibo Sakal Ve Saç Kesme Makinesi

Saç Sakal Kesme Makinesi: Günlerce sizi sıkan bir sıkıntınızmı var. Artık çözümü bulduk. Tchibo'nun Saç Sakal kesme makinesi oldukca kaliteli. Yüzünüzdeki 0,5 mm ile 36 mm ye kadar tüyleri alabilen Tchibo makinesiyle güzel günler sizi bekliyor. Tchibo Sakal ve saç kesme makineleri en iyi performansı sergileyen yıkanabilir özelligine sahip kesme genişligi ise 40 mm dir. Tchibo traj makinelerinde seramik başlıgıda bulunabilir. Dert etmeyin, Tchibo'nun formülü sizlere çok yakın. Yüzünüze sivilce ve pürüz bırakmayan sakal kesme traj makineleri. Tchibo sakal saç kesme uzunluklarıda 2-20 mm ve 18-36 mm'dir. Ayrıca Tchibo traj makinelerinde 5 kademeli LED göstergeside bulunmakta. Saç sakal makinelerinde akü çalışma süresi yaklaşık 50 dakikadır. Otomatik voltaj ayarlı prizi sayesinde dünyanın heryerinde kullanabilir. Tchibo özgürlügünle bir numara. Tchibo saç sakal makineleri 2 farklı başlık ve saklama kılıfı bulabilir özelligi taşımaktadır. Sakal Saç Kesme Makinesinde; Tarak,fırça,sarj istasyonu ve adaptörüde dahildir. Yanlış duymadınız,sizlere en uygun olan kaliteli ürünlerinden ihtiyacınız olan herşey sizleri degiştirmenin yolunda. Erkekler artık seri bir şekilde kolayca kullanıcaklarında bu sezon daha emin duruyorlar. 3 yıl garantili olan Tchibo saç ve sakal kesme makinesi tek dügmeyle hafif bir şekilde yüzünüzde tüylerden arındırıyor. Yüzünüzde hiç bir iz bırakmayan Tchibo makinelerinde saçlarınızda artık daha şekile girmiş durumda oluyor. Ense trajı en zor kısımdır. Ense trajında Tchibo yine sizin yanınızda olmaktan yana sizleride beraberinde getiriyor. Saç Sakal kesme trajlarında ensenizdeki tüyleride en güzel şekilde alabilirsiniz. Pürüzsüz ve agrısız acıtmayan Tchibo Sakal ve Saç Kesme Makine Modelleri 2012. Sakal Saç Kesme Makineleri.

Tchibo uzmanı daima siz severlerinin yanında. İşi geregi 2 günde bir traj olanlar için popüler ve en iyi olan Tchibo Sakal Saç Kesme makinesini karşınıza sergiledik. Sızı vermeyen tek dokunuşla en küçük tüyü bile yok edebilen kaliteli sakal kesme makineleri.

Artık jilet kullanarak daha çok çıkmasını sagladıgınız bu tüylerin Tchibo Sakal kesme makinesi sayesinde en mükemmel sonuca başvurabilirsiniz. Sonucun güzel çıkacagından sizlede emin olucaksınız. Kaliteli Saç kesme ürünleri. 2012 TCHİBO SAKAL VE SAÇ KESME MAKİNESİ MODELLERİ.



0 yorum:

Yorum Gönder