20 Haziran 2012 Çarşamba

Yazlık Bayan Bluz Modelleri 2012

Yeni sezonun bayan bluz modelleri tercihlerinde modasını belli eden harika seçimleri renkli tonlarda vurguluyor. Yeni trend seçimler arasında giydiklerinde yakışan bluz modelleri kendisini en modern haliyle belli ediyor. 2012 sezonunda seçiçi davranan bayanlarımız için büyük beden bluzlar da yerlerini alıyor. Bluz koleksiyonlarında birden çok fazla çeşit özel olarak tasarlanmakta. Yeni sezonun bayan bluz modelleri sizlerle 2012 sezonunda buluşuyor. Farklı tasarımlı bluz modelleri üstünüzde şık gözüken giysi türü gündeme gelen bayanlarımıza özel tasarlanmıştır. Sıcaklarda tiril tiril giyinebilen serin tutan şık bluzler kombine etmek isteyenlerinde işine yarıyor. Keyifli yaz günlerinde şık ve modern olan bayan bluzleriyle kendini göstermek modanın fovorisi oldu. Bayan giyim'de kaliteli tasarımlarıyla gündeme gelen bayan bluzleri 2012 yılına damgasını vurdu bile. Siz bayanlarımızın yaz günlerinde rahat edecegi modelleri renkli tonlarıyla vurgulamak bu sezonunda söz konusu oldu. Artık bayanlarımıza hitap eden çok şık bluz modellerini sizlere paylaştık. İmajınızı belirleyen giyim de kombine yaparakta kullanabileceginiz modeller 2012 sezonunda sizlerle. Bluz modellerinde büyük önem taşındıgını dile getiren ünlü moda tasarımcıları desenli,askılı,v yakalı,sıfır kollu,kısa kolu,dantelli,omuzu açık ve bir çok bluz modellerini sizlerin karşısına sundugu belirtildi. Bayan bluz modellerinde bu sezonun açık tonlu bluzleri moda oldu. Ayrıca bluzlerde gömlek tarzı fırfırlı olan bluzlerde bayanlarımızın ilk tercihi olarak arzulandı. İş hayatınızda ve günlük hayatınızda bir çok davetiyelerde giyebileceginiz bayan bluzleri dönemin gözdesi oldu. BAYAN BLUZ MODELLERİ 2012. Yeni Sezon Bayan Bluzleri. 2012 Bayan Bluz Modelleri.

Bu sezon canlı renkleri seçerek giyiminizde tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Sizlere yakışan her çeşit bluz modelleri bayanlarımıza hitap etmekle ilgileniyor. Giyim sektöründe aklımıza gelen 2012 nin modası olan bluz tasarımları oluyor. Tasarımların en güzel şekilde bluz modellerini anlattıgı bayan bluz koleksiyonları her daim sizlerin yanında. Bayanlarımız bluz modellerinde fikrini degiştircek tasarımların en hakikatını yaşıyor. Yaz mevsimlerinde uzun kollu yerine açık bluz modeller popüler olan koleksiyonlarıyla sizlere eşlik ediyor. Şahane bluz koleksiyonları artık heryerde.

Önden dügmeli olan çiçekli modelleriyle meydana gelen bayan bluzler beyazin üstüne çiçekli olan çeşitleriyle dizayn verilmiş ve 2012 nin yeni bluzleri olarak tasarlanmıştır. Sporsa spor klasikse klasik olan bluzler bayanlarımızın mükemmel olan tasarımlarında gözleri kamaştırıyor. Yazlık bayan bluzleri yaşantınızda günlük olarak sizleri etkileyen rengarenk modelleriyle gelmekte. 2012 Bayan Bluz Modelleri.

Delik ve çiçekli görünürlügü kazanan beyaz dantelli yarasa kollu bol bayan bluz modelleri bayanlarımızın üstünde zarif durmakta. Kilolu bayanlarımız içinde giyinebilecek bu sezonun modası olan bayan bluzleri terletmeyen serin tutan bluz koleksiyonlarında bulunuyor. Bu görmüş oldugunuz bluz modelleri 2012 sezonunda yeni alternatifler sunuyor. Yeni sezonun bluz modelleri bütün dikkatleri üzerine çekiyor.

Kot üstüne giyinebilen açık mavi omuz kolu açık bluz modelleri herkezin gözünü kamaştıran bu yaz sezonunda aksesuar olarak da kombine edilebilen farklılıgını her daim degiştirebilen sportif bayan bluz modelleri. Bayanlarımız oldukca bol tarzı seven modelleriyle bu 2012 sezonunda karşı karşıya. Bayan Yazlık Bluz Koleksiyonları. Neşeli görünürlügü ile tarzını bilenler için bayan bluz çeşitleri. 2012 sezonunda degişik modellerde bayan bluzler spor görünüme bürünüyor.

Bluz modellerinde açık toz pembe tonu ile yine hayrete düşüren yarasa kollu bol omuz bluzler ön plana çıktıgı tasarımları göz önünde bulunduruyor. Birbirinden şık ve zarif bluz modellerini şort ve pantolon modelleriylede kombine edebilirsiniz. Bayan bluzler 2012 sezonunda sevenlerine özel bir degişiklik saglıyor. Bir bayana hitap eden modelleri yaşatan 2012 nin bluzleri yazın en trend modasını bizlere sunuyor.

Zarafeti yansıtan bu şık beyaz v yakalı bluz modeli seten kumaşıyla yaza bomba gibi geliş yapıyor. Yarım kollu sıcak havalarda sizleri bunaltmayan aksine sizleri rahatlatan bu sezonun beyaz bluzleri her kıyafetle kombine edilebliyor. Çünkü beyaz bluzler her kıyafetin üstüne yakışan modellerini bu 2012 yılında keşfetti. Bayanlarımız 2012 sezonunda birden çok fazla bluz koleksiyonlarına bu yaz inceden inceye bakmaya devam ediyor.

Yeni sezonun düşük kollu bayan bluz modelleri omuzu açık önü etek şekilde gelen fırfırlı bir bluze sahip. Tasarımlarını bu sezonda şıklıgıyla konuşturan bayan bluzler bütün 2012 sezonuna ait bluzleri bayan giyim koleksiyonunda bulabilirsiniz. Cıvıl cıvıl bluz koleksiyonlarının coşturdugu gündemde her modelinin ayrı bir güzellik kapladıgını bayan bluz çeşitlerinde anlıyacaksınız.

Kaplan rengi olan şık desen bluzlerinde benekli olan gömlek tarzı sıfır kollu bluzler, yaz aylarında giyebileceginiz modellerinden biridir. Krem rengi ve açık olan pantolon renginize uydurmanız söz konusu diyebilirim. Bu 2012 sezonunda sizin için hazırlanmış bayan bluzler yaza uygun bir şekilde gelmekte. Bayan Bluz Çeşitleri 2012.

İnce askılı açık mavi tonuna yakın bir renkte ön dekoltesi büzgülü gelen hafif bayan bluz modelleri istenilen şekilde kalpleri feth etmeye hazırlanıyor. Kot pantolonların üzerine askılı bu farklı modellerde bluz modelleri bayanlarımızın zevkine göre hareket ediyor. Bluz severlerinin 2012 bluz koleksiyonları sizler için hazırlandı. Farkınızı bayan bluz modellerinde ortaya koyun. Şık olmak için artık ne bekliyorsunuz? Yazlık Modern Bluz Modelleri.

İspanyol kollu bluz modelleri yeni sezonda gündeme enerji kazandırıyor. Sıcak günlerde giyinebilen bayan bluzler kıyafetlerinize yakışıcak modelde tasarlanmış her yerde şıklıgınızı tamamlamak için sunulmuştur. Güvenle giyinebilen bayan bluz modelleri. Farklı bayan bluzleri.

Siyah dantelli bluz modelleri bayanlarımızın en çok tercih edilen renk ve modellerden birisi. Bogaz kısmından gögüs dekoltesine kadar dantel işlemeli bluz modelleri taşlı boncuk tasarımlarıyla çok dikkat çekiyor. Bayanlarımız siyah renkten vazgeçemiyor. Popüler olan dantelli bluzler 2012 nin en fovori bluz koleksiyonları olarak karşımızda boy gösteriyor. 2012 nin en moda en seksi bayan bluz modelleri bu sezon canlı renkleriyle sizlerle.

Renkli bayan bluz modellerinde turuncu,sarı,yeşil,mavi,eflatun rengi bluzun üzerine sırayla dizayn edilmiş en popüler elbise modeli olarak seçilmiştir. Şıklıgı bakımından imajına hitap eden bluz modellerini bu 2012 sezonunda bulabilirsiniz. 2012 sezonuna özel tasarlanan rengarenk badi bluzleri bayan giyim kataloklarında sizlerle buluşuyor.

Yaz günlerinde sıcakların gelmesiyle birlikte giyinilen bayan bluz modellerinde sıfır kollu gömlek tarzı dügmeli çeşitleriyle yerlerini şık bir şekilde alıyor. Bayanlarımız iş hayatında bluzlerde gömlek tarzı modellerini seçiyor. Yaka kısmı ve önden dügmeleri olan altında fiyonk baglamasıyla birleşen bayan bluz modelleri.

Turuncu askılı tül şeklinde yerini alan katlı bluz modelleri bayanlarımızın tenine işte böle uyum saglıyor. Yaz aylarında tercih yapmak isteyen bayanlarımız tatillerde ve günlük hayatlarında kot şortlada kombine yapabiliyorlar. Modası gündeme taşınan canlı olan renk tonu sayesinde mevsimlerin ilkbahar-yaz aylarında sizlere uyan bluz modelleri bir kat fazla yükselişe geçiyor.

Straplez bluz modelleri bu sezon mavi renkde ön dekoltesi fırfırlı gelen büzgülü desenleri ile bayanlarımızın hayata bakış açısını degiştiriyor. Straplez bluzleri seven bayanlarımız en şık şekilde saçlarını ister dalgalı salabilir isterse şık bir topuzda yapabilir diye düşünüyoruz.












0 yorum:

Yorum Gönder