21 Ağustos 2011 Pazar

Bayan Ayakkabı Modelleri

Ayakkabı Modelleri: Rengarenk ayakkabı dünyasına hoşqeldiniz. Ayakkabı,genelde taban adı verilen alt parça ile saya denen üst parçadan oluşmaktadır. Görmüş oldugunuz ayakkabı modellerimiz ve çeşitlerimiz her biri farklı desenlerden olusuyor. Bu desenleri belirlemek sizlerin elinde. İklim iklim degişen ayakkabılar bir çok çeşite ayrılır , kısaca açıklım.Soguk havalarda kapalı bot veya çizme tercih ederiz. Mevsimlik havalarda ise yazlık üstü önü acık tercih ederiz.Modellerinin farkıyla bu sezonda şıklıgını hiç kaybetmeyen her sezon yeni bir tazelik kazanan önverişli ayakkabı modelleri bu yılda kadınlarımızın gönlünü kazanıyor. Tatlı bir gülümseyiş göz zevkinizi etrafa saçıyor. Bu büyük gösteri sizlerin sayesınde meydana çıkıyor. İşte bayanlarımızın vazgecemedigi modayı takip edenler için moderm ayakkabı modelleri-çeşitleri sizlerle.. Sayfamıza konulmus olan renkli ayakkabılarımıza sizlerde göz atabilirsiniz. 2012 Bayan Ayakkabı Modelleri. Bayan Ayakkabıları. Bayan Ayakkabı Modelleri-Çeşitleri.

Ben böle tasarım görmedim. Pembe iç kısmıyla üstündeki ve yanlarındaki siyah renk çok güzel durmuş açıkcası. Narin bayan ayakkabı modellerindeki son fırsat kaçırmayın. Siyah ayakkabı modellerini seçen bayanlar için özel kayışıyla sivri topuklu kaygan olmayan süyet ayakkabı modelleri.

İçi astarlı yumuşak kaliteli bayan ayakkabı modelleri. Magazaların her birinde kullanıcılarımız degişik modelleriyle ayakkabı modellerine adımını atmakta.

Çiçekli bayan ayakkabı modelleri tasarımını çok begeniyor. ince topuk gibi görünen bayanlarımız aslında ayakkabılar içinde ayaklarınızın ne kadar rahat ediceginizin farkındayız. 2012 bayan ayakkabı modeli.

Sarı kullanışlı ayakkabı modellerinde pratik çözüm. Bayan ayakkabıları taşlı kapleriyle okları okadar güzelki her yerde giyinebilen yılan gibi yandaki örgülü kopçalarıyla şahane bayan ayakkabı modeli.

Dügün ayakkabıları,nişan ayakkabıları,davetiyelerde giyinebilen degişik modelde ayakkabılar dolgu topukların üstlerindeki çiçeksi modelde baskılandırılmış ince kopçalarıyla altın rengi bayan ayakkabı modelleri.

Kırmızı,beyaz ayrı ayrı dolgulu topuk ayakkabı modellerinde delikli çeşitiyle ön tarafı derili bayan ayakkabı modelleri.

Kayışlı,kemerli babet ayakkabı modelleri önüne desen işlenmiş kaliteli markaların birleştigi bayan ayakkabı modelleri.

Kurşun rengi olan modern ayakkabılar günümüzde alım satın işlerindeki birlik beraberligi yanında getiren desen verilmiş,topuklu bayan ayakkabı modelleri.

Krem renginde olan bayan ayakkabı modeli önde kurdalesiyle gözleri ayakkabılara çekiyor. Topuklu bayan ayakkabı modelleri.

0 yorum:

Yorum Gönder