22 Ağustos 2011 Pazartesi

Bayan Sırt Dekolteli Bluzler

Sirt Dekolteli Bluz Modelleri: Sıcak yaz günlerinde biz kadınlar tril tril giyinmek isteriz. Bölelikle eskide kalan gardrobumuzun içindeki kıyafetleri bir köşeye atar yeniden yaza uygun mevsimine göre hareket eden degişik giysiler seceriz.Bayanlarımıza bayan oldugunu hissettirecek yaz fovorileri arasında yer alan sırt dekolteli bluz modelleri yaz koleksiyonunu tamamlamıs durumda. Ekoseli kumaşlardan yapılmış hafif bir dokusuyla sıcak havalarda sizleri serinliginize kavusturcak romantik bir yaz havasına uygun moda evine katılmıs ve enerjinin yüksek oldugu bu çok şık sırt dekolteli bluzler çarpıcı ve daha estetik.Soluk renklerden kaçının. Bu senenin moda renkleri her senenin oldugu gibi siyah , ve daha cok renk elde edilebilen pembe gri ve canlı renkler olusturuyor.Son dönemlerde sirt dekolteli bluzler simdiden damgasını vuracaga benziyor. Kadınlarımızın vazgeçemeyecegi bir yenilikte Sirt dekolteli bluz modellerinden geçiyor. [&]


2012 yılının yeni sezonlarıyla merakla oturup beklenen etek çeket takım modelleri güçlü kaliteligi sayesinde kimi zaman sayesinde bu müthiş koleksiyonlarında mükemmel bir şeçimetek çeket modelleri.

Örülmüş,yumuşacık ipeksi dokusuyla bayan bluzleri yeni bir deneyimleriyle iş hayatınızla oldukça başarılarınızı dizginliyor.

Güllü arkası çizgili siyah kalça kısmına oturmuş omuz askılarıyla sırt dekoltesi bluz elbise modelleri.

Siyah sırt dekoltesinde iplikleri boncuk şeklinde sıralanmış sırt beline dogru çaprazlama gelen bayan bluz tasarım modelleri.

Örgülü arkası çapraz dügmeli mavi sırt dekolteli bayan bluz modelleri.

Sırtı açık bayan bluz modelleri,boncuklu baglamasıyla şeker bayan bluzleri.

Sırt dekoltesi v şeklinde gelden boyundan baglamalı zarif siyah uzun bluz modelleri.

Sırt dekolteli bluzler arkası kalp şeklinde çok narin bayan bluzleri.

0 yorum:

Yorum Gönder