28 Ağustos 2011 Pazar

Bayan Kapri Pantolon Modelleri

Bayan Kapriler: Günlük hayatınızda en çok sık kullandıgnız bayan kapri pantolonları önümüzdeki ilkbahar sezonunda ilgi çekici gibi görünüyor. Her sezon hiç degişmeyen degişik modelleriyle vitrinleri süsleyen farklı desenleriyle oluşmuş moda sevenlerine kaprilerimizi sundu. Günlük hayatınızda kapri pantolonlarınızı renge göre sandaletlerle tamamlayabilirsiniz. Üzerinizde çok şık duracıgınızda eminim,ayrıca bu kapriler bana küçük gelir,olmaz diye düşünmeyin.Büyük modellerinide sizler için seçtik. Büyük beden kapri pantolonlarımızın katalogunda'da işlemeli diz üstü belden düşük pantolonlarımız hazır giyimde harikalar yaşatmaya devam ediyor. Modanın şıklıgı olan bu görmüş oldugunuz kapriler paha biçilemez.2o1o-2o11 Kapri pantolon modelleri-çeşitleri..


Kapri pantolon modelleri yaratıcı bilinen sırlarını çözümleyen kapri modelleri birbirinden çeşit renkleriyle fikirlerin önüne geçmektedir. Kahverengi bayan kapri modelleri,kadınsı özgürlügünü sizlerede saglıyor. Farklı tasarımlarında konsepte giyimini sürdüren bayanlarımız için bu rüzgar gibi esip götüren parlak kapri modeli.

Eşofman şeklini almış siyah diz altı bayan kapri pantolonları.

Pembe cepli bol bayan kapri pantolon modelleri.

Siyah Kapri pantolonlarda dar özelligine sahip bir kadını şık gösterebilen siyah zarif bayan kaprileri.


2012 Kapri Pantolon Modelleri. Bayan Kapri Pantolon Modelleri-Çeşitleri-Tasarımları.

Esnek yapısı olan bayan kapri pantolonları bayanlarımızda daha dinamik duruyor.

Pembemsi bir kapri pantolon modelleri bilek kısmına gelebilen oldukca bacaklarınızı güzel gösteren nikralı pantolon kapri modelleri.

Bayan kot kapri paçası büzlemeli kapri pantolon çeşitleri.

Kilolu bayanlarımız için bacaklarınızı saran bayan kapri pantolon modelleri de giyim kategorisinide bulundurmaktayız.

1 yorum:

admin on 29 Ağustos 2011 16:38 dedi ki...

başarılar dilerim.. güzel bir siteniz var..

Yorum Gönder